fbpx

Inge Saris

Algemeen Directeur

Inge heeft haar carrière gewijd aan het maken van een verschil in de wereld. Ze heeft gewerkt voor verschillende organisaties die zich inzetten voor mensenrechten, gelijke kansen en inclusie.

Als directeur van Payoke is ze vastberaden om de missie van de organisatie te realiseren en een verschil te maken voor slachtoffers van mensenhandel. Haar sterke hechting aan mensenrechten vormt de kern van haar leiderschap, en ze is gedreven door de overtuiging dat elk individu recht heeft op waardigheid en vrijheid.

Met haar internationale ervaring en unieke set vaardigheden is ze toegewijd aan het bevorderen van een inclusieve en diverse werkomgeving waar alle medewerkers zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen. Inge heeft een bewezen staat van dienst in het beïnvloeden van beleid en het opbouwen van consensus over belangrijke maatschappelijke kwesties. Haar passie voor de visie van Payoke op een wereld zonder mensenhandel drijft haar om zich in te zetten voor de missie van de organisatie.

Het team

Beleid & communicatie (media verzoeken)

Wieke van der Kroef
+32 (0)4 72380364
communicatie@payoke.be

Team projecten

Silvia
project@payoke.be

Team psychosociale begeleiding

Emilie
Femke
Jeroen
Julie
Lina
Lisa
Lynn
Mathilde
Sofie
Stefanie
trafficking@payoke.be

Team minderjarigen

Frederik
Isabel
Kjenta
traffickingLBTP@payoke.be

Aanmeldingen en juridische- en woonbegeleiding

Fatiha
Frederik
Julie
Lina
Margot

Interesse in de functie van juridisch begeleider en ben je jonger dan 26? Stuur je CV en motivatie naar vacatures@payoke.be

Aanmelding, maar wil je liever niet direct bellen, stuur dan een berichtje via WhatsApp naar: +32(0)474 10 27 71

Zin om ook bij ons te komen werken?

Kijk dan zeker op de vacature-pagina of er momenteel openstaande vacatures zijn. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen op vacatures@payoke.be met je CV, motivatie en beschrijving van de functie die je denkt dat best bij jouw interesse en capaciteiten aansluit.

Het Bestuursorgaan

Hans De Ceuster

Voorzitter Raad van Bestuur

Hans is reeds zijn hele leven bterokken bij sociale organisaties. Hij heeft een hart voor mensen en een sterke verantwoordelijkheidszin die hem continue motiveert om zich meer in te zetten voor onze samenleving.

Hij heeft een lange carrière opgebouwd bij het Belgisch leger en heeft veel ervaring en expertise opgebouwd op het vlak van strategische planning. In 2019 heeft hij een carrière-switch gemaakt en besloot hij de geestelijke verzorging van de Belgische militaire gemeenschap op zich te nemen als humanistisch kapelaan generaal van het Belgische strijdkrachten.

Hans is voorzitter van de Raad van Bestuur van Payoke sinds 2020, maar als zoon van de oprichter, Patsy Sörensen, is hij al vanaf het begin zeer nauw bij Payoke betrokken geweest.

Patsy Sörensen

Oprichter, lid Raad van Bestuur

Patsy Sörensen is de oprichter van Payoke.

Patsy richtte Payoke op in 1987, oorspronkelijk vechtend voor de rechten van prostituees. Na verloop van tijd heeft Patsy de missie van de organisatie veranderd in “het beschermen van de rechten van alle mensen die het slachtoffer zijn van mensenhandel”.

Payoke kreeg nationale en internationale erkenning met het bezoek van Koning Boudewijn en daarbij de steun van de Koninklijke Familie in 1992.

Dankzij de onvermoeibare en oeverloze inspanningen van Patsy is het concept van mensenhandel geëvolueerd van een loutere, bijna ‘slachtofferloze’, strafrechtelijke aanpak naar een aanpak met een sterk ontwikkelde mensenrechtendimensie waar slachtoffers recht hebben op de eerbiediging van hun waardigheid, respect en rechten.

Patsy Sörensen en Payoke zijn synoniemen van hoge standaarden op het gebied van nationale en internationale expertise in de strijd tegen mensenhandel.

Annouk Brebels

Lid Raad van Bestuur

Annouk heeft meer dan 10 jaar ervaring in de sociaal-culturele, publieke en financiële sector. Ze focuste zich op sociaal/cultureel/artistiek ondernemerschap bij jongeren, maakte onderdeel uit van verschillende taboedoorbrekende projecten en werkte met verschillende doelgroepen rond zingeving. Thema’s zoals gender, seksualiteit of diversiteit zijn typerend in alle facetten van haar leven.

Eerder was ze leidinggevende in een opvangcentrum voor vluchtelingen, maar momenteel geeft Annouk les in de opleiding kunstwetenschappen en archeologie en werkt ze als financieel expert ondernemen bij de bank.

Annouk brengt creativiteit, nieuwe inzichten, inspiratie, innovatieve ideeën rond beleid die de werking van Payoke enkel versterken.

Hanne Van Bossele

Lid Raad van Bestuur