fbpx

Het Bestuursorgaan

Hans De Ceuster

Voorzitter Raad van Bestuur

Hans is reeds zijn hele leven bterokken bij sociale organisaties. Hij heeft een hart voor mensen en een sterke verantwoordelijkheidszin die hem continue motiveert om zich meer in te zetten voor onze samenleving.

Hij heeft een lange carrière opgebouwd bij het Belgisch leger en heeft veel ervaring en expertise opgebouwd op het vlak van strategische planning. In 2019 heeft hij een carrière-switch gemaakt en besloot hij de geestelijke verzorging van de Belgische militaire gemeenschap op zich te nemen als humanistisch kapelaan generaal van het Belgische strijdkrachten.

Hans is voorzitter van de Raad van Bestuur van Payoke sinds 2020, maar als zoon van de oprichter, Patsy Sörensen, is hij al vanaf het begin zeer nauw bij Payoke betrokken geweest.

Patsy Sörensen

Oprichter, lid Raad van Bestuur

Patsy Sörensen is de oprichter van Payoke.

Patsy richtte Payoke op in 1987, oorspronkelijk vechtend voor de rechten van prostituees. Na verloop van tijd heeft Patsy de missie van de organisatie veranderd in “het beschermen van de rechten van alle mensen die het slachtoffer zijn van mensenhandel”.

Payoke kreeg nationale en internationale erkenning met het bezoek van Koning Boudewijn en daarbij de steun van de Koninklijke Familie in 1992.

Dankzij de onvermoeibare en oeverloze inspanningen van Patsy is het concept van mensenhandel geëvolueerd van een loutere, bijna ‘slachtofferloze’, strafrechtelijke aanpak naar een aanpak met een sterk ontwikkelde mensenrechtendimensie waar slachtoffers recht hebben op de eerbiediging van hun waardigheid, respect en rechten.

Patsy Sörensen en Payoke zijn synoniemen van hoge standaarden op het gebied van nationale en internationale expertise in de strijd tegen mensenhandel.

Annouk Brebels

Lid Raad van Bestuur

Annouk heeft meer dan 10 jaar ervaring in de sociaal-culturele, publieke en financiële sector. Ze focuste zich op sociaal/cultureel/artistiek ondernemerschap bij jongeren, maakte onderdeel uit van verschillende taboedoorbrekende projecten en werkte met verschillende doelgroepen rond zingeving. Thema’s zoals gender, seksualiteit of diversiteit zijn typerend in alle facetten van haar leven.

Eerder was ze leidinggevende in een opvangcentrum voor vluchtelingen, maar momenteel geeft Annouk les in de opleiding kunstwetenschappen en archeologie en werkt ze als financieel expert ondernemen bij de bank.

Annouk brengt creativiteit, nieuwe inzichten, inspiratie, innovatieve ideeën rond beleid die de werking van Payoke enkel versterken.

Griet Peeraer

Lid Raad van Bestuur

Hanne Van Bossele

Lid Raad van Bestuur

Het team

Beleid & communicatie (media verzoeken)

Wieke van der Kroef
+32 (0)4 72380364
communicatie@payoke.be

Team projecten

Alexander
Silvia
project@payoke.be

Team psychosociale begeleiding

Emilie
Femke
Femke
Jeroen
Julie
Lisa
Lisa
Lynn
Margot
Mathilde
Sofie
Stefanie
trafficking@payoke.be

Team slachtoffers loverboys/tienerpooiers

Frederik
Isabel
Kjenta
Steve
traffickingLBTP@payoke.be

Team juridische- en woonbegeleiding

Fatiha
Frederik
Lisa

Interesse in de functie van juridisch begeleider en ben je jonger dan 26? Stuur je CV en motivatie naar vacatures@payoke.be

Zin om ook bij ons te komen werken?

Kijk dan zeker op de vacature-pagina of er momenteel openstaande vacatures zijn. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen op vacatures@payoke.be met je CV, motivatie en beschrijving van de functie die je denkt dat best bij jouw interesse en capaciteiten aansluit.