fbpx

Board members

Patsy Sörensen

Oprichter

Patsy Sörensen is de oprichter van Payoke.

Patsy richtte Payoke op in 1987, oorspronkelijk vechtend voor de rechten van prostituees. Na verloop van tijd heeft Patsy de missie van de organisatie veranderd in “het beschermen van de rechten van alle mensen die het slachtoffer zijn van mensenhandel”.

Payoke kreeg nationale en internationale erkenning met het bezoek van Koning Boudewijn en daarbij de steun van de Koninklijke Familie in 1992.

Dankzij de onvermoeibare en oeverloze inspanningen van Patsy is het concept van mensenhandel geëvolueerd van een loutere, bijna ‘slachtofferloze’, strafrechtelijke aanpak naar een aanpak met een sterk ontwikkelde mensenrechtendimensie waar slachtoffers recht hebben op de eerbiediging van hun waardigheid, respect en rechten.

Patsy Sörensen en Payoke zijn synoniemen van hoge standaarden op het gebied van nationale en internationale expertise in de strijd tegen mensenhandel.

Anton Van Dyck

Continuïteitsmanager

Anton is reeds meer dan 10 jaar actief rond social profit en economische rechtvaardigheid en heeft in het verleden projecten opgevolgd rond opstart geheime begeleiding van zogenaamde afvalligen, crisisbeheer rond FORB, verduurzaming waardeketens, en meer.

Al betrokken als bestuurslid van Payoke, is Anton in de zomer van 2022 de uitdaging aangegaan om als opvolger van Klaus om de overbrugging te vormen naar een nieuwe directie van de organisatie.

Team members

Receptie & media requests

+32 (0)3 201 16 90
admin@payoke.be

Team projecten

Silvia Lamonaca
silvia.lamonaca@payoke.be

Team psychosociale begeleiding

trafficking@payoke.be

Begeleiding slachtoffers loverboys/tienerpooiers

traffickingLBTP@payoke.be