fbpx

Payoke @ Sinksen Kortrijk

Een mooie zonnige pinksterzondag, een gezellige festivalsfeer en een heerlijke rommelmarkt. Dat was de zondag van Sinksen dit jaar. Niet de omstandigheden waar mensen direct aan Payoke en mensenhandel denken. Toch stonden we daar, naast de Broeltorens met een kleine stand en hebben we mooie gesprekken mogen voeren.

We hebben kennis gemaakt met betrokken burgers, geëngageerde vaders en moeders en zelfs wat potentiële werknemers! Het is niet onze sterkste kant: publieke fondsenwerving, maar zijn Kortrijk en de Sinksen zeer dankbaar voor het warme welkom en de goede sfeer.

Tot ’n noaste kjir!

Meer weten over Payoke’s inzet rond sensibilisering? Of wil je meer informatie over wat Payoke doet?

Overtuigd van ons werk en wil je de slachtoffers van mensenhandel een hart onder de riem steken? Donaties zijn altijd welkom hier!